Toshiba Satellite L50-B

Toshiba Satellite L50-B – cu 500 lei mai ieftin

Toshiba Satellite L50-B cel mai mic pret! Doar la eMag!

Laptopul Toshiba Satellite L50-B te suprinde in primul rand pentru prin faptul ca este foarte subtire, dar in acelasi timp inglobeaza sub carcasa lui o multime de caracteristici. Pe langa subtirimea lui veti fi surprinsi de confortul pe care vi-l ofera atunci cand veti lua contact cu tastatura lui Toshiba Satellite L50-B dar si cu clickpad-ul lui mare, care iti va oferi libertatea de care ai nevoie si nu vei simti niciodata nevoia de a atasa un mouse acestui laptop.

Ecranul de 15.6″ al modelului Toshiba Satellite L50-B iti permite sa vizionezi filme Ultra HD 4K stocate in calculator pe un televizor compatibil Ultra HD. Conexiunea o poti realiza prin portul de iesire HDMI al acestui model si pentru a va asigura ca imaginea este foarte clara in permanenta, tehnologia incorporata Resolution+ de la Toshiba va imbunatati calitatea continutului video sau a fotografiilor in timp real.

Toshiba Satellite L50-B

Capacitatea de stocare de 500 GB iti va asigura spatiul necesar stocarii informatiilor necesare, iar cei 4GB memorie RAM in tandem cu procesorul de generatia a 3-a a celor de la Intel iti vor asigura puterea necesara rularii oricaror aplicatii. Cu toate astea consumul de energie este destul de redus, ceea ce il face sa se incalzeasca destul de greu.

La capitolul conectivitate modelul Toshiba Satellite L50-B are tot ce ii trebui. Pe langa caracteristica Wi-Fi integrata ce respecta noul standard AC (Intel® Dual Band Wireless-AC 3160), un port USB 2.0, doua porturi USB 3.0 si Bluetooth 4.0, fiind mult mai simplu si mai rapid sa transferati cantitati mari de date pe alte dispozitive, sa incarcati fotografiile din aparatul foto, sa partajati filme si sa sincronizati fara fir dispozitivele mobile. Va puteti chiar reincarca telefonul sau playerul MP3 fara a porni laptopul, cu ajutorul functiei USB Sleep-and-Charge. Sau va conectati la un televizor HD si afisati prin HDMI.

Dupa toate cele spuse mai sus mai am doar adaug ca acest laptop beneficiaza zilele acestea de o reducere de 500 lei la eMag drept pentru care va invit sa studiati cu atentie oferta si caracteristicile si sa luati in considerare aceste gadget in cazul in care tocmai cautati sa achizitionati un laptop din clasa middle power.

vezi oferta

Alte campanii in derulare:

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

ADD YOUR COMMENT