Telefon rezistent la socuri! De unde sa il cumperi! Care e cel mai bun!

Telefon rezistent la socuri! De ce ai vrea sa cumperi asa ceva?

Chiar asa: de cei vrea sa cumperi un telefon rezistent la socuri? In primul rand, pentru ca in ziua de azi telefonul a devenit nu un accesoriu cu care sa te poti mandrii, ci un bun de utilitate extraordinar de importanta. Stocam acum pe telefoane in afara uzualele numere de telefon, amintiri, note de serviciu, muzica, emailuri si cate si mai cate.

De aceea, telefonul a deveit foarte important pentru multi sintre noi. Iar un telefon rezistent la socuri, nu e altceva decat o asigurare in plus pentru cel care il detine, ca nu va pierde legatura cu cei dragi, cu cei de la birou si va putea oriunde si oricand sa fie conectat cu toti acestia.

Telefon rezistent la socuri

In ziua de azi, astfel de telefoane, nu sunt rezistente doar la socuri ci la apa, vibratii sau praf! Ele sunt facute pentru a fi folosite in general de oameni care lucreaza in medii aspre, pline de impuritati sau umezeala, sau de ce nu in medii cu temperaturi externe. De exemplu, cineva care lucreaza intr-un santier sau o cariera de piatra sigur va prefera un telefon rezistent la praf, iar un  muncitor in constructii va vrea ca pe langa protectia la praf sa ai si o protectie la socuri. De aceea, e bine mai intai sa stii ce vrei si apoi sa iti alegi modelul de telefon care iti satisface cel mai bine necesitatile.

Poate ai vrea sa citeti >>> NOTE 8 – CAT COSTA SI DE UNDE IL POTI CUMPARA

De unde cumperi un telefon rezistent la socuri?

In Romania sunt cateva site-uri care vand telefoane rezistente la socuri, praf, apa sau vibratii, iar cel pe care eu il recomand, datorita faptului ca acopera cam toata optiunile il gasiti AICI. Nu doar ca acolo poti gasi un telefon rezistent la socuri, praf, apa sau vibratii, dar preturile au o plaja destul de buna, ele incepand cu 159 lei si mergand pana la 1 599 lei, pentru cine isi permite. nu e singurul site care comercializeaza telefoane rezistente la socuri, insa, asa v-am spus eu il consider cel mai potrivit pentru a achizitiona asa ceva.

Care e cel mai bun telefon rezistent la socuri?

Cel mai bun telefon rezistent la socuri e, vorba unui amic, cel pe care ti-l permiti. Lasand la o  parte bugetul, pe care singuri veti stabili cat de mare va fi, atunci cand alegeti un astfel de telefon trebuie sa tineti cont de anumite cracteristici. In primul rand, cititi cu atenti ce tip de protectie specifica producatorul ca ofera telefonul. Apoi, luati in considerare acoperirea pe care o ofera. Pentru ca degeaba rezista el la socuri, daca nu puteti vorbi la telefon. Alegeti daca e posibil, un telefon rezistent la socuri cu doua simuri. Astfel, veti diminua riscurile sa ramaneti in afara ariei de acoperire. Mai luati in considerare capacitatea acumulatorului. In general, cei care cumpara un astfel de telefon nu vor sa aiba inca o grija in plus. Asa ca alegeti un acumulator cu o capacitate cat mai mare. Si nu in ultimul rand, design-ul. Pentru ca oricat de mult am vrea noi sa igoram acest spect, e clar ca nu putem. Ne place sa fie bun, mare si frumos :)!

Un articol bun si edificator despre telefoane rezistente si pe care il recomand gasiti pe telefonrezistent.ro

Vezi aici cea mai buna oferta de telefoane rezistente la socuri, apa, praf sau vibratii!

ADD YOUR COMMENT