Stock Busters

Stock Busters la eMag, 3 zile de reduceri incendiare!


Stock Busters la eMag, 3 zile de reduceri incendiare!

Interesat de ofertele de saptamana aceasta, sa vad ce mai este nou, am dat peste… exact, eMag, care desfasoara campania Stock Busters in perioada 14.07.2015-16.07.2015, deci nu prea este timp sa stam pe ganduri, si este ocazia perfecta pentru a ne achizitiona produsele de care avem nevoie cat mai eficient si ieftin.

Sfatul meu este sa stati cat mai mult posibil conectati si sa fiti primii dintre cumparatori fiindca stiti prea bine ce valva se produce la un eveniment asemanator cu cunoscutul ,,Black Friday”.

eMag

Stiu ca este vremea vacantelor si relaxarea este la ordinul zilei, dar a venit si vremea sa va ridicati de pe sezlonguri si sa dati cateva click-uri, daca sunteti pe litoral sau la poalele muntelui asta nu inseamna ca trebuie sa ratati reducerile de la eMag de 70%, reduceri care se aplica mai mult sau mai putin la toate produsele: IT&Mobile, gadget-uri, TV,Foto & Electronice,Electrocasnice,Ingrijire personala si parfumuri, Fashion & Sport, articole pentru Casa si gradina, Auto, Bricolaj & Petshop si articole pentru copii.

Dupa parerea mea acesta este momentul perfect pentru achizitionarea telefoanelor de ultima ora, subiectul a fost foarte disputat zilele acestea, fiindca fiecare telefon are propriul atu. Va las pe voi sa descoperiti mai mult pe care eMag le promoveaza in noua campanie Stock Busters:

Samsung Galaxy S6 Dual Sim  >>> vezi aici

Apple IPhone 6 Plus  >>> vezi aici

LG G4 >>> vezi aici

HTC one M9 >>> vezi aici

ASUS ZenFone 2 >>> vezi aici

Allview X2 Soul Pro >>> vezi aici

 

Stock Busters Stock Busters Stock Busters

Va doresc inspiratie, spor la cumparaturi si nu uitati: fiti isteti, cumparati online!

Alte oferte care ar mai putea sa te intereseze

Reduceri la gadgeturi si accesorii >>> vezi aici

Reduceri la produse IT >>> vezi aici

Reduceri la telefoane >>> vezi aici

Reduceri la TV & accesorii >>> vezi aici

Reduceri la electrocasnice >>> vezi aici

Reduceri la fashion >>> vezi aici

Reduceri foto-video >>> vezi aici

Reduceri la produse auto >>> vezi aici

ADD YOUR COMMENT