Huawei Watch W1

Smartwatch Huawei Watch W1 – reducere de 32%

Smartwatch Huawei Watch W1 un accesoriu cu stil

Odata cu acapararea unei cote de piata din ce in ce mai mare cei de la Huawei, s-au gandit sa adauge la colectia de smartphone-uri si una de accesorii. Unul dintre ele este acest smartwatch Huawei Watch W1, care se vrea a fi un accesoriu revolutionar, realizat din materiale de mare calitate si de inalta tehnologie. Noul smartwatch Huawei Watch W1 poate fi conectat cu orice telefon pe care ruleaza Android mai nou de 4.3 sau iOS mai nou de 8.2. Conectivitatea dintre Huawei Watch W1 si telefoane va fi asigurata prin intermediul aplicatiei Android Wear iar conexiunea dintre cele doua aplicatii va fi stabilita prin bluetooth.

Design clasic elvetian

Smartwatch-ul celor de la Huawei vine cu un design clasic elvetian, avand totusi un look elegant. Fiind realizat din materiale de ultima generatie si foarte rezistent, el poate fi purtat in orice conditii fara niciun fel de compromisuri. Daca veti cumpara un smartwatch Huawei Watch W1, veti constata ca ecranul acestuia complet circular cu un diametru de 1.4″ este protejat de zgarieturi cu un strat format din cristale de safir, sub care se gaseste un touchscreen Amoled de 400×400 pixeli si o densitate de 286 PPI.

Carcasa ceasului este construita din otel inoxidabil prelucrat la rece, iar sub aceasta carcasa se afla un mecanism ce este condus de un procesor de 1.2 GHz, secondat de 512 Mb memorie RAM si o memorie flash de 4 GB. Trebuie de asemenea sa stii ca acest smartwatch Huawei Watch W1 este este rezistent atat la apa cat si la praf, al avand clasa de protectie IP67.

Huawei Watch W1 te tine la curent cu tot ce e important pentru tine!

Functiile pe care le veti gasi pe acest telefon inteligent iti vor usura cu siguranta viata si te vor tine la curent cu tot ce e important pentru tine. Notificarile vor putea fi prioritate astfel incat sa nu uiti niciodata de ziua sotiei sau sa ajungi la o intalnire importanta pentru tine.

Smartwatch Huawei Watch W1

In cazul in care ti-ai ratacit telefonul prin casa, la birou sa in masina ceasul tau Huawei Watch W1 te ava ajuta sa il gasesti cu ajutorul functiei „Find my Phone”, functie integrata deja in meniul ceasului. Pe langa acesta, senzorul de miscare iti va inregistra ritmul cardiac, el putand sa faca diferenta intre mersul normal, o alergare usoara sau una ceva mai sustinuta.

Huawei Watch W1 un gadget revolutionar

In concluzie noul smartwatch al celor de la Huawei Watch W1 poate fi asistentul tau personal sau antrenorul care va tine cont de fiecare miscare pe care o faci. Alaturi de cele doua smartphone Huawei P8 si mai nou Huawei P9, Huawei Watch W1 vine ca o completare naturala a celor doua device-uri.

evoMAG

Perioada campaniei: STOC LIMITAT

Huawei Watch W1

ADD YOUR COMMENT