scaun de birou

Scaun de birou la pret redus

Back to … you! Doar la eMag!

Scaun de birou la pret redus!

Cum mai e mai putin de o luna pana incepe scoala, un scaun de birou e binevenit in casa oricui are un copil care incepand de la 15 septembrie va petrece mai mult timp la birou. Iar acum e momentul potrivit pentru achizitionarea un astfel de scaun de birou, pentru ca eMag vine in intampinarea celor ce se pregatesc pentru noul an scolar si a demarat o campanie de reduceri a produselor necesare oricarui elev.

Printre aceste produse regasim penare, ghiozdane, instrumente de scris si tot ce inseamna rechizite scolare dar si foarte multe modele de scaune de birou. Mi-au atras atentia aceste scaune de birou pentru ca in cazul lor reducerea este destul de semnificativa si vorbim aici de 25% pentru majoritatea modelelor.

Daca o sa intrebi de ce ar trebui sa iti cumperi un scaun de birou, iti voi raspunde simplu: pentru sanatatea celui care va petrece sute de ore in fata biroului. Un astfel de scaun poate preveni eventualele dureri de spate, gat sau membre ce pot aparea atunci cand petreci prea mult timp la birou pe un scaun pe care stai intr-o poazitie nenaturala. De asemenea, te pot scapa si de eventualele probleme cu ochii, pentru ca un scaun de birou iti va permite sa ai o pozitie corecta la birou prin reglajul pe inaltime, astfel incat privirea ta sa cada perpendicular pe monitorul computerului.

Acum sa vorbim putin si despre cum alegem un scaun de birou. Primul aspect pe care zic eu sa il luati in considerare este greutatea maxima admisa pe care o poate sustine scaunul. Trebuie sa stiti ca daca depasiti greutatea maxima admisa, scaunul nu se va rupe, insa va duce la uzura mai rapida a acestuia, existand posibilitatea ca dupa o perioada de timp pistonul sa nu mai functioneze.

Un alt aspect important de care trebuie sa tii cont este suportul lombar. Acesta permita sa ai o tinuta cat mai buna pe scaun si sa urmeze coloana vertebrala intr-un mod natural. La fel de important este si regljaul pe inaltime, mai ales daca scaunul de birou va fi folosit de mai multe persoane. Un reglaj bun pe inaltime a scaunului de birou va ajuta la evitarea eventualelor probleme ce pot aparea la ochi, dar si la o postura mai buna la birou.

Pe langa aspectele enumerate mai sus va trebui sa mai tineti cont si de mecanismul de reglare pentru inclinare, unghiul sub care se inclina spatarul fata de sezut si nu in cele din urma materialul din care este confectionat spatarul si sezutul. Recomand achizitionarea unui scaun de birou confectionat din material textil posibil cu aerisire.

Royal Canin

Alte oferte interesante la eMag:

ADD YOUR COMMENT