Samsung Galaxy S6 Edge Plus disponibil pentru precomenzi

Saptamana aceasta eMag va ofera posibilitatea de a face precomenzi la doua dintre noile produse Samsung si anume: Samsung galaxy S6 Edge Plus si Samsung Galaxy Tab S2. Cele doua gadgeturi sunt lansate in contextul in care cei de la Samsung au pierdut teren in fata rivalilor de Apple, ei sperand astfe sa recupereze din timp clientii pierduti.

Atat Samsung Galaxy S6 Edge Plus cat si Galaxy Tab S2 sunt disponibile in doua culori, primul venind in culorile negru si gold, iar cel de-al doile in alb si negru. Detalii despre cele doua aveti ceva mai jos.  

Samsung Tab S2 acum disponibil la precomanda

Samsung Galaxy tab S2

Odata cu lansarea lui Samsung Galaxy S6 Edge Plus, coreenii de la Samsung arunca pe piata si noua lor tableta Galaxy Tab S2. Tableta are procesor octa-core de 1.9 Ghz, 3 GB memorie RAM si un spatiu de stocare de 32 GB. Marimea display-ului este de 9.7″ si ea poate fi livrata in doua culori: alb si negru.

Vezi-oferta2

Samsung Samsung Galaxy S6 Edge Plus disponibil la precomanda

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Samsung lanseaza deja Samsung Galaxy  S6 Edge Plus. Noul smartphone de la Samsung Galaxy  S6 Edge Plus se lauda cu experiente audio si video mult imbunatatite.
De asemenea s-a lucrat in plus si partea de foto si video, dupa cum se lauda cei de la Samsung. Vezi mai multe detalii despre Samsung Galaxy  S6 Edge Plus.

samsung Tab S2


Alte reduceri si oferte!

Lenovo Vibe X2, 32GB, 4G, White – reducere 36%

 

Lenovo Vibe X2

Cu reducere de aproximativ 700 de lei Lenovo Vibe X2, este unul dintre cele mai vandute telefoane in aceasta perioada. Cei de la Lenovo se lauda cu un super procesor care poate face fata oricaror provocari, 2 Gb RAM si 32 GB capacitatea de stocare fara insa a avea si un slot de memorie disponibil. Reducerea de 36%, il face totusi un smartphone de urmarit. samsung Tab S2

 


LG G4, 32GB, 4G, Leather Black – reducere 12%

lg g4
Inspiratie artizanala, spatele premium G4 variaza de la gri metalizat, alb si gold, la nuante de maro, rosu si negru din piele naturala. Spatele metalizat se deosebeste usor datorita tiparului stilizat, in timp ce optiunea clasica din piele se diferentiaza printr-o cusatura fina. 

samsung Tab S2


Alte campanii aflate in derulare:

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

ADD YOUR COMMENT