Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge la cel mai mic pret!

Cel mai mic pret la Samsung Galaxy S6 Edge!

QuickMobile afiseaza Samsung Galaxy S6 Edge la pretul de doar 2.999,90 lei!

Samsung Electronics, recunoscut ca fiind liderul tehnologiei la nivel global din 2010, a lansat in luna martie a anului 2015 terminalele cu cea mai noua tehnologie, aceastea fiind Samsung Galaxy S6 Edge si simplu. Initial Samsung Galaxy S6 Edge era mai scump cu 600 lei fata de cel simplu, datorita ecranului curbat de care dispunea si multitudinea de functii dovedite, intr-un final, a fi foarte folositoare. Insa mai multe despre comparatii si detaliile celor doua puteti citi aici.

Din 17 aprilie (data aparitiei in Romania) pana acum pretul lui Samsung Galaxy S6 Edge nu a scazut foarte mult, iar fanii acestui telefon, ca sa il poata achizitiona, trebuiau sa scoata din buzunar nu mai putin de 3.599,90 lei (32 GB). De astazi QuickMobile vrea sa bata recordul la vanzari de Samsung Galaxy S6 Edge, acestia dispun de 100 de bucati (deci grabiti-va!) la pretul de 2.999,90 lei. Reducerea este valabila DOAR WEEKEND-UL ACESTA, in limita stocului disponibil, dar aveti posibilitatea, pentru Samsung Galaxy S6 Edge, sa platiti si in rate.(250/luna, 12 rate fixe)

Samsung Galaxy S6 Edge

Datorita noii tehnologii implementate pe acest dispozitiv, incarcarea wireless a devenit un lucru extrem de util datorita faptului ca aceasta se realizeaza extrem de rapid. Samsung Galaxy S6 Edge se incarca wireless, de doua ori mai rapid decat alte smartphone-uri, iar 10 minute de incarcare echivaleaza cu 4 ore de functionare.

Este greu sa rezisti unor asemenea oferte cand te gandesti ca luni acest Samsung Galaxy S6 Edge va reveni la pretul normal… verificand toate reducerile de la QuickMobile am obesrvat ca doar varianta culoare negru, 32 GB este intrata in promotie, deci daca va doriti alta culoare sau versiunea cu 64 GB pretul ajunge pana la 3.999,90, dar din punctul meu de vedere negrul este ok si chiar si 32 GB este multa memorie pentru un telefon, avand in vedere acest aspect, nu se stie de ce, in India Samsung Galaxy S6 Edge 128 GB a fost scos de pe piata.

Samsung Galaxy S6 Edge

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

Pe langa reducerea la Samsung Galaxy S6 Edge, la QuickMobile mai poti gasi reduceri la:

  1. LG Aka
  2. Oneplus One
  3. Huawei P6
  4. Nokia Lumia 1320
  5. Smartwatch I’m Watch
  6. LG Watch Urbane
  7. IPad Mini 2

 

ADD YOUR COMMENT