samsung galaxy s6 edge la reducere

Samsung Galaxy S6 Edge 32 GB la reducere!


 

Samsung Galaxy S6 Edge reducere de 700 lei . Doar la eMag!

Saptamana aceasta gasesti la eMag telefonul Samsung S6 Edge de 32 GB la reducere si nu orice reducere ci una de 700 lei, o reducere destul de importanta. Samsung Galaxy S6 Edge este telefonul al carui design te face sa vrei sa stai toata ziua cu telefonul in mana. Iar Samsung Galaxy S6 Edge nu este doar un telefon care arata foarte bine ci este si unul dintre cele mai puternice telefoane de pe piata la ora actuala.

Procesorul octa core de 2100 MHz si memoria RAM de 3 GB nu prea lasa loc de alte comentarii, aceste dotari hardware ale lui Samsung Galaxy S6 Edge putand face fata oricaror provocari fie ele din sfera office, video sau games. Daca ti se pare ca cei 32 Gb memorie disponibili pentru fisierele tale nu sunt indeajuns, atunci poti opta pentru varianta de 64 GB, insa va trebui sa scoti din buzunar inca aproximativ 700 lei, adica exact valoarea reducerii de care beneficiaza Samsung Galaxy S6 Edge 32 GB.

    SAMSUNG GALAXY S6 EDGE CU 700 LEI MAI IEFTIN. VEZI OFERTA!  

samsung galaxy s6 edge la reducere
    SAMSUNG GALAXY S6 EDGE CU 700 LEI MAI IEFTIN. VEZI OFERTA!  

Daca dispui de cei 700 lei si crezi ca 32 Gb sunt putini pentru nevoile tale atunci achizitionarea unui Samsung Galaxy S6 Edge de 64 GB devine o oportunitate, mai ales ca si acesta are deja un discount de aproximativ 400 lei. Revenind la S6 Edge 32 GB trebuie sa stiti ca acesta vine cu Android 5.0 Lollipop, posibilitatea de a te conecta prin bluetooth, wireless si NFC, dispune de porturi MicroUSB v. 2.0 si mufa jack stereo, adica cam tot ce ti-ai putea dori la capitolul conectivitate.

Camera cu care este dotat Samsung Galaxy S6 Edge este asa cum ne-au obisnuit cei de la Samsung una de foarte buna calitate si are o rezolutie de 13 MP, in timp ce camera secundara care a devenit in zilele noastre destul de importanta din cauza selfiurilor are o rezolutie de 5 MP. Adunand toate aceste lucruri si tinand seama si de reducerea de 700 lei, achizitionarea unui Samsung Galaxy S6 Edge 32 GB devine un mic chilipir. 

Alte campanii aflate in derulare:

    Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

ADD YOUR COMMENT