Royal Canin – Reduceri la hrana de caini

Royal Canin – Reduceri la hrana de caini! Doar la eMag!


Reduceri de pana la 81% la hrana de caini Royal Canin!

Royal Canin este o companie internationala producatoare de mancare pentru caini si de pisici cu peste 40 de ani de experienta in care si-au dovedit seriozitatea, iar Royal Canin devenind numarul 1, in aceasta categorie, pentru cea mai calitativa hrana pentru animale de companie.

Secretul companiei nu consta in vreun ingredient minune necunoscut, ci doar in materiale de inalta calitate, sanatoase, care sunt prelucrate intr-un mod special, pastrand toate vitaminele si asigurandu-i micutului tau o nutritie buna, energie si o viata mai indelungata. Royal Canin nu contine soia sau orice alta substanta chimica care ar putea dauna cat de putin, iar cu ajutorul specialistilor care sunt la baza fabricarii produselor, brand-ul si-a dobandit increderea a majoritatii cumparatorilor. Hrana Royal Canin este atat de variata incat poti gasi mancare pentru orice rasa de caine sau chiar si pentru catei aflati in prima luna de viata, iar pretul nu este deloc unul exagerat, chiar de curand la eMag am observat scaderi foarte mari de pret la toata gama… reduceri de pana la 81%!

Royal Canin

Cum v-am zis, gasiti hrana pentru orice rasa de caine, cum ar fi: Yorkshire Terrier, Ciobanesc German, Bichon Maltez, Rottweiler si multe altele in diferite cantitati. Descopera mai mult AICI!

De exempu: Un pachet cu hrana completa Royal Canin Mini Adult este recomandat cainilor adulti de taie mica (adica majoritatea cainilor) contine: porumb, faina de porumb, carne de pasare deshidratata, grasimi animale, proteine de vaca si de porc deshidratate*, proteine animale hidrolizate, gluten de porumb, izolat de proteine vegetale*, pulpa de sfecla, drojdii, ulei de peste, saruri minerale, fructo-oligo-zaharide.

Royal Canin

Alte oferte interesante din gama Royal Canin:

Hrana Royal Canin pentru caini de oras junior

Hrana Royal Canin pentru pisici

Royal Canin Educ (supliment pentru dresarea cainelui)


ADD YOUR COMMENT