Reduceri la televizoare

Reduceri la televizoare -Summer Fest ziua 2

Summer Fest ziua 2 – Reduceri la televizoare si alte electronice!

 


Reduceri la televizoare la Summer Fest!

Nu mai e mult si isi vor intra in drepturi marile campionate de fotbal din Anglia, Spania, Germania, etc si numai in pielea microbistului sa nu fii atunci cand la aceeasi ora cu meciul echipei tale favorite ruleaza pe un alt post nu stiu ce serial cu un flacau pe numele lui Suleyman. Acum ai posibilitatea sa scapi de certurile saptamanale pentru ca eMag iti ofera posibilitatea sa iti umplem casa cu electronice cu ocazia campaniei Summer Fest, azi fiind ziua cu reduceri la televizoare, sisteme audio, camere foto si multe altele.

Aceste reduceri la televizoare ba sub forma reducerilor clasice de pret asa cum le stim cu toti, ba sub forma unor carduri cadou, iar in unele cazuri cele doua forme de reduceri sunt combinate, ca in cazul televizorului LED LG, 109 cm, 43LF540V, Full HD.  In cadrul campaniei, pe numele ei Summer Fest, vei gasi reduceri la televizoare de pana la 41%, reduceri ce acopera atat gama televizoarelor ieftine si medii, dar si gama de televizoare foarte scumpe.

Reduceri la televizoare

Aveti ocazia sa alegeti dintre multiplele oferte si reduceri la televizoare televizoare cu preturi ce incep de la 499,99 lei si care pot ajunge la 24,999,99 lei, in cazul Televizorului SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 163 cm. In prima zi a campaniei de reduceri, cea la telefoane mobile, au fost foarte multi oameni care nu au mai putut sa cumpere nimic datorita faptului ca se epuizasera stocurile, asa ca sper ca azi sa fiti norocosi si sa prindeti televizoare la super pret.

Cele mai mari reduceri la televizoare au fost aplicate acestora:

 1. Televizor Interactiv Curbat LED Samsung, 163 cm  -41 %
 2. Televizor Smart 3D LED Sharp, 203 cm  -13000 lei
 3. Televizor Interactiv LED Samsung 55HU7500, 139 cm  -35 %
 4. Televizor Smart 3D LED Samsung 48H6400, 121 cm -1500 lei
 5. Televizor Smart 3D LED Toshiba, 119 cm, Full HD  -1100 leiReduceri la incaltaminte de dama

Pe langa imbatabilele reduceri la televizoare in Summer Fest au mai intrat Sistemele audio cu reduceri de pana la 25 %, Sisteme Home Cinema si Soundbar, Aparate foto compacte si DSLR, Casti audio si Jocuri video.

Fiti cu ochii pe ofertele din zilele urmatoare fiindca mai sunt 4 zile de reduceri Summer Fest, iar in cadrul campaniei mai poti gasi reduceri la:

 1. Tablete
 2. Laptopuri
 3. Smartwatches si accesorii
 4. Sisteme desktop PC
 5. Mouse si tastatura
 6. Casti si microfon
 7. Routere wireless
 8. HDD extern
 9. SSD-uri
 10. Memorii RAM
 11. Placi video

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

 

ADD YOUR COMMENT