Reduceri la gadgeturi

Reduceri la gadgeturi de vacanta


Afla mai multe detalii despre ultimele reduceri la gadgeturi care nu ar trebui sa va lipseasca din bagaj.

Sezonul acesta este pacat daca stam acasa mai mult de 2 saptamani, mai ales in ziua de azi cand avem atat de multe dispozitive care ne ajuta si ne fac treburile cat mai usoare cu putinta in perioadele cand suntem plecati de acasa. Aceste i-au amploare pe zi ce trece si sunt din ce in ce mai cautate, de aceea QuickMobile a aplicat reduceri la gadgeturi.

Ceea ce mi-a starnit mie curiozitatea a fost aceasta baterie externa cu incarcare solara, pe care am gasit-o la Quickmobile, ea te ajuta sa iti incarci celelalte dispozitive in conditiile in care nu ai in jurul tau o sursa de curent electric. Aceasta tehnologie, a panoului solar, nu este deloc noua, dar este inovatoare prin felul in care o administrezi. Sau poti alege o astfel de baterie, dar aceasta fiind ultrarezistenta, ideala pentru drumetii mai hard.

Reduceri de titlu la gadgeturi

Desigur ca, daca aveti nevoie de dispozitive indestructibile, sau macar rezistente la apa, nu puteti ajunge in varful muntelui, de exemplu, cu un Samsung S6, ci si aici v-ar trebui un smartphone de ,,calibru mare” si va recomand 2 telefoane mobile:

Snopow M9 este superior si acest aspect se vede si la pret, acesta fiind aproape dublu fata de Hummer H5, dar calitatea isi spune cuvantul si se merita.

Un alt gadget pe care l-am admirat a fost o camera foto/video care ar putea sa te surprinda, se numeste HTC Re camera, aceasta este mica, usor de transportat si folosit. Este perfect structurata pentru a se potrivi in mana insa o poti atasa foarte usor si la rucsac, bicicleta, la curea sau pe stativ, plus ca este rezistenta la apa, deci este o camera practica cu 16 MP, filmare HD si se conecteaza foarte usor cu device-ul tau Android/IOS. Pe mine m-a ,,cucerit” numai din specificatii.

Daca sanatatea este mai buna decat toate de ce nu exista gadgeturi cu ajutorul carora sa avem grija de sanatatea noastra?! Ba chiar exista, si va dau doar cateva exemple:

Descopera mai multe gadgeturi si alege-l si tu pe cel preferat ->

Reduceri la gadgeturi

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

Alte oferte care ar mai putea sa te intereseze:

Reduceri la tablete >>> vezi aici

Reduceri la telefoane >>> vezi aici

Reduceri la gadgeturi >>> vezi aici

Reduceri la smartwatch >>> vezi aici


ADD YOUR COMMENT