Reduceri la electrocasnicele Whirlpool

Reduceri la electrocasnicele Whirlpool! Doar la eMag

Pana la 20% reduceri la electrocasnicele Whirlpool! Acum la eMag!

 

Reduceri la electrocasnicele Whirlpool de ultima generatie!

Daca in ultima vreme va tot ganditi sa va schimbati frigiderul, aragazul sau masina de spalat, ei bine acum este momentul potrivit pentru ca la eMag pana pe 10 august gasiti reduceri la electrocasnice Whirlpool, cu preturi mai mici chiar si cu 20%.

Cel mai vandut produs din categoria reduceri la electrocasnicele Whirlpool,care vine cu reducere 450 lei, este Aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 019 Inverterasta si pentru ca zilele aceste am avut parte de calduri infernale, iar daca nu aveti inca un aparat de aer conditionat ideal ar fi sa va cumparati unul fiinca in perioada asta preturile sunt mici si se merita banii.

Reduceri la electrocasnice

In ciuda faptului ca suntem in sezonul estival, cele mai mari oferte din reduceri la electrocasnicele Whirlpool au fost aplicate cuptoarelor, plitelor incorporabile si cuptoarelor cu microunde, dar stiti cum se zice: ,,Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie”. Dar asta nu inseamna ca celelalte categorii de electrocasnice sunt date la o parte, cum ar fi frigiderele, masinile de spalat rufe/ vase, congelatoarele sau hotele… si ele au parte de reduceri la fel de mari.

Trebuie sa stiti ca produsele de la eMag care fac parte din oferta incearca sa imbine tehnologia cu designul si sunt foarte multe persoane care cauta ca bucataria lor sa arate exemplar si uimitor din punct de vedere estetic, de aceea aceste reduceri la electrocasnicele Whirlpool va pun la dispzitie modele albe, din inox, negre si chiar vintage, cum ar fi acest cuptor.

Reduceri la electrocasnicele Whirlpool

Fiti cu ochii pe ofertele urmatoare fiindca mai sunt 4 zile de reduceri Summer Fest!

In prima zi s-au desfasurat reduceri la IT & Telefoane mobile >>> Vezi detalii

In a doua zi s-au desfasurat reduceri la Televizoare  >>> Vezi detalii

In cadrul campaniei Summer Fest mai gasesti reduceri la:

 1. Tablete
 2. Laptopuri
 3. Smartwatches si accesorii
 4. Sisteme desktop PC
 5. Mouse si tastatura
 6. Casti si microfon
 7. Routere wireless
 8. HDD extern
 9. SSD-uri
 10. Memorii RAM
 11. Placi video

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

 

ADD YOUR COMMENT