Reduceri la electrocasnice


Pana la 25% reduceri la electrocasnice Arctic si Beko din promotie

In perioada 16 iunie – 22 iunie 2015, gasesti la eMAG reduceri la electrocasnice de pana la 25% la produsele aflate in aceasta promotie. Pe langa reducerile la eletrcosnicele din promotie, trebuie sa stiti ca transportul pana la voi acasa e gratuit si in plus cei de la eMAG va ridica de acasa si de electrocasnicele voastre vechi, in cazul in care doriti asta.

Am aruncat o privire pe reducerile la electrocasnice pe care le promoveaza eMAG si am observat cateva produse interesante si cu un discount destul de important, asa cum ar fi combina frigorifica Arctic ANK366NF+, NoFrost de 321 de litri, pe alb care are un discount in jur de 430 de lei. O alta oferta interesanta am gasit si in cazul masinei de spalat rufe Beko WMY71033LMB3 ce are o capacitate de 7l, 1000 rpm viteza de stoarcere si clasa energetica A+++.

Reduceri la electrocasnice

Interesanta este reducerea si in cazul cuptorului incorporabil Arctic AROIC21100BH care acum poate fi achizitionat la numai 524.99 lei la care se adauga transportul gratuit pana la usa dumneavoastra.  Pe lanaga aceste exemple mai gasiti si alte produse cu reduceri importante si care cu siguranta va vor face viata mai usoara.

Vezi oferta aici

Alte oferte care ar mai putea sa te intereseze

Reduceri la gadgeturi si accesorii >>> vezi aici

Reduceri la produse IT >>> vezi aici

Reduceri la telefoane >>> vezi aici 

Reduceri la TV & accesorii >>> vezi aici

Reduceri la electrocasnice >>> vezi aici

Reduceri la fashion >>> vezi aici

Reduceri foto-video >>> vezi aici

Reduceri la produse auto >>> vezi aici 

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

 

ADD YOUR COMMENT