Reduceri la acumulatori externi

Acumulatori externi la super reduceri!

La eMag, Stock Busters afiseaza super reduceri la acumulatori externi!


Reduceri la acumulatori externi in campania Stock Busters!

Acumulatorii externi au inceput sa aiba foarte mare cautare datorita faptului ca multe smartphoneuri nu au o baterie indeajuns de competenta cat sa sustina aplicatiile necesare pe o durata mai mare de timp, iar multe persoane ajung sa isi cumpere un astfel de acumulatori externi cu o capacitate de 10400 mAh pentru a fi siguri ca isi pot incarca device-ul de, minim, 2 ori.

Daca si tu esti in acelasi impas cu telefonul tau te asigur ca este o investitie foarte buna si folositoare, mai ales ca acum la eMag se desfasoara campania Stock Busters unde am gasit reduceri la acumulatori externi de pana la 30%!

Nume produs Capacitate  Link
Acumulator universal extern TP-Link  10400 mAh  Vezi Oferta
Acumulator extern Momax iPower  8400 mAh  Vezi Oferta
Acumulator extern Momax iPower  6600 mAh  Vezi Oferta
Acumulator universal extern Powerbank 2500 mAh  Vezi Oferta

Mai multe despre ofertele de la Stock Busters ↓

Stock Busters la eMag pot spune ca este a doua cea mai mare campanie de reduceri din an, pe primul loc, evident, fiind Black Friday. Aceasta campanie este valabila 3 zile (11-13 august), zile in care eMag va ofera preturi incredibil de mici, reducerile sunt de pana la 70%! Telefoanele sunt primele ce au parte de reduceri, iar daca aveai in gand sa iti achizitionezi un smartphone, ei bine, este momentul potrivit pentru ca esti la doar un click distanta de super ofertele anului!

Pentru mine, eMag reprezinta magazinul online in care pot avea 100% incredere datorita nenumaratelor comenzi onorate fara problema! Toate reducerile de la eMag sunt disponibile AICI si va invit sa le parcurgeti macar din curiozitate! Acumulatori externi Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online! Nu uita, la eMag reducerile de vara continua!


ADD YOUR COMMENT