Instrumente de scris marca Parker

Reducere la instrumente de scris marca Parker!

Instrumente de scris Parker la reducere

Instrumente de scris marca Parker

Instrumente de scris marca Parker

Cum in perioada asta la mare cautare sunt produsele ce se preteaza a fi oferite cadou cu ocazia zilei de Valentine’s Day, azi m-am gandit sa va aduc la cumostiinta o reducere la un set de instrumente de scris premiul marca Parker!

Setul aflat la reducere poate fi un cadou de lux perfect pentru cineva care isi petrece ziua la birou si care binenteles va stii sa aprecieze un astfel de cadou. In cazul in care nu este constient de valoarea unui astfel de cadou, in afara de calitatea instrumentelor de scris Parker despre care nu are rost sa scriu eu aici, ii puteti spune ca instrumentele de scris Parker sunt din 1962 in mod oficial intrumentele de scris ale Casei Regale Britanice. Mare lucru, nu?

Vezi oferta

Setul de instrumente de scris despre care va spuneam ca se afla la reducere este format dintr-un stilou si un pix la care se adauga o calimara de cerneala de culoare albastru. Ambele instrumente de scris sunt din aluminiu, in plus stiloul este placat cu aur de 23 de karate. De asemenea, va mai pot spune ca penita stiloului este din otel inoxidabil placata cu crom iar gripul (partea de care tineti stiloul atunci cand scrieti) este din  ABS (acrylonitrile butadiene styrene) de culoare neagra. Dimensiunile stiloului sunt: lungime deschis: 150 mm, latime: 14 mm, greutate: 20.70 g.

Despre pixul Parker din set pot sa va spun ca are un corp din aluminiu anodizat lacuit cu multiple straturi de lac metalic mat albastru care atunci cand este deschis masoara 138 mm si o greutate de 29.20 g. Gripul pixului este din otel inoxidabil placat cu aur din 23 de karate, asa cum sunt de altfel si accesoriile acestui pix. Pixul se deschide peintr-un mecanist twist sau mai pe intelesul tuturor, prin invartire.

Dupa parerea mea astfel instrumentele de scris Parker sunt cadouri de lux perfecte pentru cei pe care ii pretuiesti sau, de ce nu, chiar pentru tine!

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

Vezi oferta aici

Vezi oferta aici

ADD YOUR COMMENT