Reducere de 28% la Nokia 930 Lumia, 32 GB


Nokia 930 Lumia acum la reducere

Pentru fanii telefoanelor cu sistem de operare Windows la eMag gasiti in aceasta perioada telefonul Nokia 930 Lumia cu o reducere de 28% sau daca va vine mai usor sa calculati, acum il puteti cumpara cu 550 lei mai putin decat in mod normal.

Nokia 930 Lumia are acum imagini de fundal personalizabile care iti vor permite sa obtii un sistem de operare Windows Phone 8.1 mai personal ca niciodata, facandu-te sa te simti special  si in acelasi timp conectat tot timpul la toate noutatile.

Nokia 930 Lumia

Pentru cei care adora sa faca poze Nokia 930 Lumia le ofera posibilitatea sa isi puna priceperea in valoare, pentru ca el vine cu o camera de 20 MP cu ajutorul careia sigur vei putea surprinde fotografii de inalta calitate si videoclipuri spectaculoase. Pe langa o imagine de calitate, ai parte si de un sunet surround cu ajutorul celor 4 microfoane directionale, facand astfel din Nokia 930 Lumia un device spectaculos.

Nokia 930 Lumia

Cu un display avand o diagonala de 5 inchi cu o rezolutie de 1920 x 1080, Nokia 930 Lumia vine cu un procesor quad Core de 2,2 GHz si 2 GB de memorie RAM, facand din acest smartphone nu doar unul foarte frumos ci si unul foarte puternic. Nokia Lumia 930 poate fi alegerea perfecta pentru cei ce iubesc Windows-ul si au nevoie sa fie conectati in permanenta cu afacerea lor sau cu cei din jur.

Pentri a afla mai multe vezi oferta:

Vezi oferta aici

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!


ADD YOUR COMMENT