Portelanuri Deagourmet – reducerile saptamanii


Portelanuri Deagourmet – reducerile saptamanii

Incepem saptamana cu reduceri la portelanuri Deagourmet pe care le promoveaza cei de la Elefant.ro, portelanuri ce le gasesc potrivite in orice casa pentru ca sunt realizate din materii prime de inalta calitate si cu un design ce respecta tendintele actuale. Cu astfel de piese din portelan vei impresiona cu siguranta pe cei care vei avea ca invitati la masa.

Daca tocmai esti in cautarea unui cadou pentru cei dragi, aceste portelanuri pot reprezenta un frumos cadou fie el de casa noua, fie cu ocazia unor aniversari. Poti alege portelanuri in functie de momentele zile fie ele ca e vorba de cafeaua de dimineata, micul dejun, o cina romantica sau o intalnire ce se termina cu o masa festiva!

Daca te gandesti ca dimineata meriti sa iti bei cafeaua dintr-o ceasca de portelan Deagourmet, atunci iti recomand un set expresso format din 4 piese pe numele lui Origini pe care il poti achizitiona cu doar 37 lei sau te poti gandi la un set de 8 piese Ninfea Classica al carui pret este redus la numai 49.90 lei.

 

Set portelan 4 piese - ORIGINI

Set portelan 4 piese – ORIGINI

Set Expresso 8 piese - Ninfea Classica

Set Expresso 8 piese – Ninfea Classica

 

Mi-au mai placut si bolurile din portelan – Vento foarte stilate si care vin cu farfurioara cu tot, care sigur vor da un aspect stilat mesei tale. Bolurile din portelan pot fi spalate in masina de spalat, asta ca sa nu stati cumva cu grija lor dupa o masa copioasa. Ar fi multe piese ce se merita sa le aveti in casa, insa va invit sa vedeti cu ochii vostri oferta si sa nu uitati ca ea e valabila doar o saptamana.

Vezi oferta aici

Alte oferte care ar mai putea sa te intereseze

Reduceri la masini de spalat >>> vezi aici

Reduceri la frigidere >>> vezi aici

Reduceri la cuptoare >>> vezi aici 

Reduceri la plite >>> vezi aici

Reduceri la scaune de masa pentru copii >>> vezi aici

Reduceri la parfumuri >>> vezi aici

Reduceri ceasuri Fosil pentru femei >>> vezi aici

Reduceri la produse fashion >>> vezi aici 

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

 

 

ADD YOUR COMMENT