OktombrieFest la evoMAG

REDUCERI de pana la 50% la evoMAG!

Dupa ce ieri v-a am aratat cat costa si de unde puteti cumpara un Samsung galaxy Note 8, astazi va aduc in atentie noua campanie de la evoMAG, denumita OktombrieFest si care cu reduceri de pana la 50%.

In plus, La cumparaturi de minimum 2.000 lei finantate prin TBI Credit clientul primeste un voucher in valoare de 100 lei pe care ll poate folosi ulterior pe evoMAG.ro pentru achizitia altor produse. Mai multe detalii gasiti AICI

Asa la o prima vedere am vazut oferte bune la televizoare LED, unde ofertele variau intre 23% si 58%. Cea mai mare reducereo avea un televiozir LED Samsung UE49KS9002T, cu diagonala de 125 cm. Reducerea era de aproximativ 7 000 lei (sapte mii, e corect) iar acum pretul este de 5 099 lei. Bineteles ca la acest pret are toate caracteristicile de top: Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, Ecran Curbat, CI+, etc plus niste chestii cu care se lauda cei de la Samsung atunci cand vine vorba de acest model. Puteti citi si sa va convigeti de oferta AICI.

reducere la TV LED

O alte reducere ce mi-a sarit in ochi, a fost a unei bratari fitness, un gadget din ce in ce mai la moda. Pe numele ei Techfit MWB181 se lauda ca are tot ce trebuie pentru un iubitor de miscare si nu numai. Reducerea e de 60%, ceea ce mie mi se pare semnificativ, asa ca in cazul in care sunteti in cautarea unui astfel de device, ar fi bine sa luati in considerare aceasta oferta!

reduceri la evoMAG

Eu zic ca aceasta campanie, OktombrieFest, a celor de la evoMAG pare destul de consistenta si ar fi bine sa exploatati la maximum, noile reduceri

Spor la cumparaturi!

evoMAG

Perioada campaniei: 10.10.2017 – 15.10.2017

000

ADD YOUR COMMENT