Note 8 – cat costa si de unde il poti cumpara

Note 8 un super telefon

S-a vorbit atat de mult de Samsung galaxy Note 8, incat aproape toate celelalte telefoane ale celor de la Samsung au fost trecute cu vederea. Si cred ca nu ati pierdut nimic. Pentru ca intr-adevar Samsung Galaxy Note 8 este uimitor din toate punctele de vedere. Si asta in sens pozitiv.

Din puct de vedere al desgn-ului, Note 8 este pur si simplu o uimitoare piesa de design, proiectata si realizata special pentru clasa business a celor de Samsung. asta inseamna ca nimic nu a fost lasat la intamplare, de la ecranu l de 6,3 inch pana la pen-ul cu care deja ne-am obisnuit la acest model.

Note 8

Despre caracteristici si specificatii nu voi vorbi aici caci au facut-o destul site-urile de specialitate. Eu vreau doar sa va arat de unde si cu cat va puteti cea mai faina realizare a celor de la Samsung: Note 8.

Note 8 – cat cost si de unde il poti cumpara

Am facut un research rapid si am gasit pe marile site-uri online urmatoarele oferte:

  • cei de la EvoMag il vand la fel casi oponentul lor, eMag la pretul de 4 499 lei si ti-l trimit acasa gratuit. In plus se lauda cu stoc suficient, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca faceti comanda degeaba
  • in cazul celor de la Orange, ai doua optiuni cand vine vorba de Note 8: prima optiune ar fi sa il cumperi la liber cu 969,01 euro (tare pretul asta cu „01” in coada) sau sa iti faci un abonament Orange Me 43 si platesti pentru telefon doar 595 euro. Paritatea o faceti voi.
  • nici cei de la Vodafone nu se lasa mai prejos si iti vand Note 8 cu acelasi pret ca si Orange si anume 969,01 euro. Aici insa iti poti alege tu un abonament care crezi ca iti convine, iar pretul telefonului depinde de valoarea acestui abonament.

Acum daca ar fi dupa mine, l-as lua la liber si as alege EvoMag, pentru ca am eu un feeling pentru ei, insa voi alegeti ce credeti ca vi se pare mai avantajos.

 

 

ADD YOUR COMMENT