Microsoft Lumia 640 – Smartphone-ul saptamanii

Microsoft Lumia 640 cu 20% reducere la eMag!


Microsoft Lumia 640 – Noul telefon vechi…

Dupa cum stiti, sau daca nu stiti aflati acum, in 2014 Microsoft a cumparat in intregime Nokia Devices and Services, totul inceput de la un simplu parteneriat din 2010, iar telefoanele Nokia ramanand istorie, acestea numindu-se acum Microsoft Phone.

In afara de logo-ul telefonului, Microsoft a mai modificat ceva la seria de telefoane preluate… pretul, acesta fiind mai mic la toate modelele Lumia, iar acest lucru il puteti observa la eMag. Modelul care mi-a sarit in ochi a fost Microsoft Lumia 640, pentru ca pretul sau este de doar 679,99 lei la un telefon ca acesta, care este pe cat de elegant, pe atat de performant, iar Microsoft promite sa lanseze telefoane la nivelul celorlalte branduri si speram ca asa sa fie fiindca sunt persoane ce isi doresc performante uluitoare si pe Windows Phones.

Microsoft Lumia 640

Cu ajutorul lui Microsoft Lumia 640 poti avea cu tine mereu PC-ul de acasa pentru ca sistemul de operare de pe Microsoft Lumia 640 este Windows 8.1, procesorul de 1,2 Quad-core si dispune de 4G, iar caracteristicile telefonului se imbina perfect pentra a forma, de ce nu?, un Business Phone. Modelele Lumia sunt concepute pentru a da un plus de eleganta posesorului lui si asigura un browsing rapid, capacitate mare a acumulatorului (2500 mAh) si un display de 5 inch HD ce ofera o navigare confortabila pe device.

Microsoft Lumia 640

Caracteristicile telefonului Microsoft Lumia 640 sunt decente: are camera principala de 8MP, iar cea secundara 0,9 MP, 1 GB RAM, 8 GB memorie interna (suporta card de pana la 128 GB), dar nu uitati de OneDrive, aplicatia pentru stocare a datelor cu capacitate de 30 GB pe baza internetului la care ai acces numai tu. Asadar Microsoft Lumia 640 este un device bun, cu multe functii utile, iar simplitatea sistemului Windows Phone face activitatile de zi cu zi mai usoare, lasandu-ti timp pentru lucrurile care iti plac.

Acest telefon il poti achizitiona de la eMag cu doar 679,99 lei, pe negru sau pe alb, sau poti alege un Microsoft Lumia 640 resigilat cu pretul de 609,99 lei, care a fost returnat de un cumparator nemultumit de comanda facuta.

Microsoft Lumia 640

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

Pe langa reducerea la Microsoft Lumia 640, la eMag mai poti gasi reduceri la:

  1. Nokia Lumia 530
  2. Samsung Galaxy Core Prime
  3. Utok D45 Dual Sim
  4. Allview P7 XTreme
  5. Samsung Galaxy A3
  6. E-Boda Storm X450


ADD YOUR COMMENT