Masina de spalat Beko! Oferte la eMag!

Masina de spalat Beko! Oferte la eMag!


 

Masina de spalat Beko! Oferte la eMag!

Mai zilele trecute un amic era disperat ca i se stricase masina de spalat si cauta ceva oferte cu reducere sa isi cumpere ceva bun si ieftin, asa cum mai toata lumea isi doreste desigur. Mi-a cerut ajutorul si am gasit mai multe oferte si reduceri intersante, dar oferta de la  eMag, mi s-a parut de departe ceea mai atractiva deoarece ofera discounturi bune la mai multe produse electrocasnice mari frigidere, combine frigorifice, masini de spalat, aragaze, plite si hote, toate de la doua firme renumite in domeniu, Artic si Beko.

In cadrul acestei campanii de reduceri, am gasit masina de spalat Beko WKY71033PTLYB3, ce are o reducere importanta de 25%, adica acum o puteti cumpara la doar 999.99 LEI. M-am oprit la aceasta masina de spalat Beko, deoarece aste fabricata de o firma de renume, despre care se spune ca a revolutionat piata produselor eletrocasnice mari. Lucru valabil si in cazul masinilor de spalat deci si in cazul modelului ales de mine, masina de spalat Beko WKY71033PTLYB3.

MASINA DE SPALAT BEKO WKY71033PTLYB3 LA REDUCERE! VEZI OFERTA!   Masina de spalat Beko! Oferte la eMag!   MASINA DE SPALAT BEKO WKY71033PTLYB3 LA REDUCERE! VEZI OFERTA!

Masina in cauza are o capacitate de incarcare frontala de 7kg, la 1000 RPM, face parte din clasa energetica A+++ si lucreaza cu o tehnologie noua de reducere a consumului de apa, energie si detergent, patentat de Beko, sistemul AquaFusion, ce face o economisire a acestor resurse folosite. In cazul in care doriti ceva mai ieftin, desi diferenta e de doar 56 LEI, puteti opta pentru masina de spalat Beko WKB61032Y, ce are o reducere de 20% si pe care o gasiti in aceeasi oferta a celor de la eMag,  diferenta este ca aceasta masina de spalat Beko are capacitatea de incarcare frontala la 6 kg si face parte din clasa energetica A++.

Tot din aceasta campanie, mi-a atras atentia si combina frigorifica Arctic ANK305+ ce are o reducere de 20% din pret, adica 949.99 LEI, cu o capacitate de 291 litri, o inaltime de 181,4 cm face parte din clasa energetica A+ si se ofera o garantie de 5 ani. Tin sa iti reamintesc ca la cumpararea online a produsele din aceasta campanie de reduceri de la eMag, beneficiezi de discount si de transport gratuit si ofertele  sunt valabile pana pe 12 octombrie 2015.

Alte campanii cu oferte si reduceri la eMAG:              

      Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

ADD YOUR COMMENT