La eMAG incepe „REVOLUTIA PRETURILOR”!


La eMAG incepe „REVOLUTIA PRETURILOR”!

Incepand de maine dimineata, adica 23 iunie, ca sa fiu mai exact, la eMAG incepe campania de promotii „Revolutia Preturilor”. Camapania incepe asa cum spun cei de la eMAG cand se ingana noaptea cu ziua, insa trebuie sa stiti ca pe aplicatia eMAG incepe cu o ora mai devreme. Daca nu aveti aplicatia inca, puteti merge aici si sa va instalati aplicatia indiferent ca e vorba de Android sau de iOS.

Ca sa va miscati repede si sa nu va ia altcineva produsul dorit, va trebui sa aveti un cont pe site-ul eMAG si in felul asta poti comanda un produs cu doar doua clicuri. Desi „Revolutia Preturilor” dureaza 3 zile, din experientele anterioare, va spun ca doar in primele ore veti avea posibilitatea sa alegeti produselor, mai apoi nu veti mai putea alege decat din ceea ce a ramas dupa ceilalati „revolutionari”.

Ca sa fiti pe deplin lamuriti va las mai jos ghidul de supravietuire pentru maine dimineata, cand incepe revolutia!

Revolutia preturilor la eMAG

Despre preturi si promotii eMAG nu zice nimic si ne lasa pe noi sa descoperim singuri ofertele, reducerile si promotiile, asa ca nu avem altceva de facut decat sa ne trezim cu noaptea in cap si sa asteptam surprinzele celor de la eMAG cu ocazia promotiei „Revolutiei Preturilor”.

Vezi oferta aici


Alte oferte care ar mai putea sa te intereseze

Reduceri la gadgeturi si accesorii >>> vezi aici

Reduceri la produse IT >>> vezi aici

Reduceri la telefoane >>> vezi aici 

Reduceri la TV & accesorii >>> vezi aici

Reduceri la electrocasnice >>> vezi aici

Reduceri la fashion >>> vezi aici

Reduceri foto-video >>> vezi aici

Reduceri la produse auto >>> vezi aici 

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

ADD YOUR COMMENT