iphone 6s

iPhone 6S poate fi acum precomandat!

iPhone 6S diponibil la precomanda. Doar la eMag!

Pentru fanii marului muscat si nu numai iPhone 6S vine si in Romania si poate fi precomandat la eMAg. Despre iPhone 6S s-au spus destule si sigur se vor spune si mai multe odata intrat pe mana utilizatorilor si pus la treaba. Una din noutatile importante cu care vine iPhone 6S este 3D Touch cu ajutorul caruia cei de la Apple spun ca vei face lucruri care nu au fost niciodata posibile inainte.

O alte noutate notabila cu care vine ultimul gadget de la Apple este camera iSight de 12 MP, capabila sa inregistreze clipuri video la rezolutia de 4K, o rezolutie de 4 ori mai mare decat un clip HD de 1080p. Pe lanfa camera principala nici cea secundara, cea destinata selfiurilor nu este mai prejos, FaceTime HD de 5MP oferind selfiuri demne de autoportret.

iphone 6s

    PRECOMANDA LA iPHONE 6S DE LA 1 OCTOMBRIE  

Despre design e greu sa vorbesti pentru ca inovatia se vede cu ochiul liber, carcasa fiind facuta din aluminiu seria 7000 acelasi tip de material folosit in industria aerospatiala. iPhone 6S vine cu cea mai rezistenta si cea mai durabila sticla care a folosita vreodata pe un smartphone. Touch ID va ofera siguranta maxima cu ajutorul noului senzorului de amprenta care acum este mai rapid si mai bun, reusind astfel sa iti deblocheze telefonul mult mai rapid.

Alaturi de schimbarile hardware vin si ceva imbunatiri la nivel software, iar prima care imi vine in minte este noul sistem de operare iOS 9 despre care cei de la Apple spun ca este cel inteligent si mai sigur sistem de operare mobil din lume pana la ora actuala. iPhone 6S vine cu 4G LTE Advanced si se spune ca este compatibil cu mai multe benzi LTE iar conexiunile WIFI ating viteze demne de invidiat

Alte campanii aflate in derulare:

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

ADD YOUR COMMENT