imprimanta laser color

Imprimanta laser color acum la reducere!

Imprimante laser color acum la reducere! Doar la eMag!

Imprimanta laser color la pret de … cerneala!

Odata cu apropierea inceperii anului scolar, sunt sigur ca multi dintre voi veti avea nevoie, printre altele si de imprimanta. Si daca se poate sa fie si laser si ieftina ar fi perfect, nu-i asa? Asa ca m-am gandit sa studiez piata imprimantelor laser, iar cu aceasta ocazie am descoperit ceva reduceri la astfel de produse, unele dintre ele destul de consistente.

imprimanta laser color

De departe cea mai mare reducere, am regasit-o in cazul imprimantei laser Develop Ineo 3300P. Insa aceasta este o imprimanta laser monocrom, adica cum ar veni ea poate imprima doar alb-negru. Daca acest lucru nu va deranjeaza atunci e multifunctionala laser cea mai ieftina in acest moment. Am cautat mai departe si am gasit la un pret rezonabil o imprimanta laser color pe numele ei Brother HL3140CW. cMi-am aruncat ochii peste caracteristicile acestei imprimante si nu pot sa zic altceva decat ca aceasta imprimanta laser color va fi in aceasta toamna un best buy.

Imprimanta laser color MHL-3140CW este cea mai mica imprimanta LED color de la Brother. Inzestrata cu tehnologii noi, HL-3140CW ofera o gama de functii gandite pentru casa sau afacerea ta pe care le combina intr-un echipament modern si compact, perfect oriunde l-ai aseza. HL-3140CW este dotata cu tehnologii de ultima generatie ce iti permit sa imprimi direct de pe dispozitivul mobil prin Apple AirPrint sau Google Cloud Print.

Imprimanta are un volum de 1500 de copii pe luna, ceea ce zic eu este suficient pentru a acoperi nevoile tuturor membrilor familiei. Capacitatea tavei de incarcare este de 250 de coli, asa ca nu va trebui sa umblati prea des la ea, iar viteza de imprimare e una destul de buna, aceasta imprimanta laser color reusind sa tipareasca 18 ppm (pagini pe minut).

      VEZI PRETUL IMPRIMANTEI LASER  COLOR  HL-3140CW     

In cazul in care o imprimanta nu e ceea ce iti doresti, ai mai jos o lista de multifunctionale laser aflate la reducere si care s-ar putea sa te tenteze.

Multifunctionalele cu cerneala performante si ieftine in acelasi timp!

Daca sunteti totusi fanul multifunctionalelor ar trebui sa stiti ca gasiti reduceri si in aceasta zona, unele dintre ele destul de consistente. Aici ieise in evidenta Canon Pixma MG6450 care are o reducere de 47%, imprima duplex automat si se poate conecta prin wireless inclusiv la telefonul sau tableta ta. Mai jos ai o lista a unor multifunctionale color cu cerneala la care ar trebui sa te uiti inainte de te hotara asupra unui model pe acre sa il iei acasa.

    VEZI OFERTA COMPLETA DE MULTIFUNCTIONALE     

Nu pot decat sa iti urez decat spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

Alte campanii eMag:

ADD YOUR COMMENT