HTC U Ultra

HTC U Ultra – lansare in Romania

HTC U Ultra acum disponibil in Romania

HTC U Ultra este ultimul si cel mai performant model al celor de la HTC. El vine sa se bata pe clasa telefonelor premium, avand un design in cele mai noi tendinte. HTC U Ultra este dotat cu un display de 5,7 inci cu rezolutie QHD. Unii s-ar putea sa gaseasca acest display ceva cam mare, insa sigur acest model va avea indeajuns de multi sustinatori.

Pe partea de hardware trebuie sa stiti ca are un procesor Snapdragon 821, memorie RAM de 4GB si un spatiu de stocare de 64 sau 128 GB. Daca spatiul vi se pare ca nu va e de ajuns, trebuie sa stiti ca HTC U Ultra suporta carduri microSD de pana la 356 GB. In ceea ce priveste procesorul, nu cred ca vor exista nemultumiti, pentru ca Snapdragon 821 este cel mai bun procesor pe care il putea pune cei de la HTC pe acest telefon. Poate doar faptul ca e dotat cu 4 GB ar putea ridica ceva obiectii, dar asta doar din partea unor gameri inraiti.

HTC U Ultra

Telefonul este alimentat de o baterie de 3000 mAh, are pe butonul de home un scanner de amprente si vine cu doua camere foto 16 MP (cea frontala) si respectiv 12 MP. Aici cei de la HTC se lauda ca HTC U Ultra se va pozitiona in fruntea clasamentelor telefoanelor premium, datorita faptului ca au implentat tehnologia Ultra Pixel, care iti permite faci fotografii in conditii de luminozitate scazuta, iar selfiurile facute cu HTC U Ultra vor fi foarte clare si de o calitate ridicata.

HTC U Ultra poate fi asitentul personal la care ai visat

Telefonul dispune de HTC Sense Companion. Asistentul personal care invata mereu despre tine si lucrurile pe care le faci zilnic. Iti poate sugera sa te îmbraci mai gros si sa pleci ceva mai devreme spre serviciu daca se anunta ninsoare. Iti poate aminti sa-ti iei un acumulator extern la drumuri mai lungi; poate chiar sa-ti recomande un restaurant cand esti plecat peste weekend, si sa-ti rezerve o masa în oras. Cel mai tare e ca este construit sa evolueze si sa te cunoasca mai bine in timp.

Momentan HTC U Ultra poate fi doar comandat, livrarile incepand cu data de 14 martie 2017. Ar trebui sa stiti ca primele achizitii primesc cadou o boxa JBL Co si un card de memorie de 64GB. (in limita stocului disponibil).

Acestea fiind zise va invit sa vizitati pagina dedicata acestui telefon a celor de la Orange si sa va faceti din timp o comanda pentru ca sigur nu o sa regretati.

HTC U Ultra disponibil in Romania

Perioada campaniei: stoc limitat

000

 

 

 

Sursa foto: GSM Arena

ADD YOUR COMMENT