Evolio Neos, Dual SIM,

Evolio Neos Dual Sim – acum la reducereLuna aprilie incepe la Emag cu o reducere de 17% la telefonul Evolio Neos, dual sim, cu o capacitate de 8 GB. Avand un procesor Quad Core de 1.2 GHz si 1 GB memorie RAM, Evolio Neos va face fata cu usurinta nevoilor zilnice de comunicare.

Mi-a placut si faptul ca e un producatorul a reusit sa faca din Evolio Neos un telefon subtire si elegant, avand o grosime de numai 7.9 mm. Cu o diagonala de 4.5 inch, Evolio Neos va fi usor de purtat la vara in buzunarul pantalonilor si in plus va fi usor de operat cu o singura mana.

Această prezentare necesită JavaScript.

Ecranul de 4,5 inch, de tip One Glass Solution, al noului telefon Evolio ofera imagini vii si un unghi de vizibilitate foarte generos. Culorile prind viata datorita caracteristicii IPS a ecranului, in timp ce telefonul are si o protectie sporita impotriva zgarieturilor.

Smartphone-ul NEOS este Dual SIM, unul micro si celalalt normal, permite conectare microUSB si microSD, si transferul de date Wi-Fi si 3G, HSDPA+ sau prin Bluetooth 4.0.

Iar daca cumva ai de gand sa pleci in vacanta Evolio Neos iti va fi un partener ele putand fi folosit ca sistem de navigatie permitand conectare atat in reteaua de satelisti GPS cat si in reteua GLONASS.

Vezi oferta aici

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!


ADD YOUR COMMENT