Cu un router wireless D-Link castigi o bicicleta!

Cumpara un router wireless D-Link si castigi o bicicleta!


 

Cumpara un router wireless D-Link si castigi o bicicleta!

Iti plac premiile, tombolele si concursurile? atunci nu rata aceasta sansa oferita de catre cei de la eMag si D-Link, care organizeaza in aceste zile, o tombola cu premii, unde poti primi ca premiu o bicicleta. Poti intra in posesia premiului cumparind in perioada urmatoare, orice produs D-Link, ce se afla acum in oferta celor de la eMag, unele produse avind reduceri destul de bune la pret.

Din aceasta oferta cu reduceri de la eMag a produselor D-Link fac parte o gama variata de routere wireless, adaptoare wireless, camere de supraveghere wireless, placi de retea, antene etc. Un produs care are o reducere destul de mare, de 32% din pretul initial, pretul de achizitie fiind 339.99 lei este Router Wireless D-Link DIR-860L AC 1200, un router wireless usor de configurat si de securizat, cu bune performante de a atinge viteze de transfer de pana la 867Mbps, cu 4 porturi LAN, un port WAN, un port USB 3.0 si 6 antene interne ce asigura un bun semnal in toate colturile casei tale.

ROUTER WIRELESS D-LINK DIR-860L AC 1200 LA REDUCERE! VEZI OFERTA!   Cu un router wireless D-Link castigi o bicicleta!   ROUTER WIRELESS D-LINK DIR-860L AC 1200 LA REDUCERE! VEZI OFERTA!

Daca nu dispui de bani multi si iti doresti un router wireless mai ieftin ca pret, din oferta eMag face parte si Router Wireless N 300Mbps D-Link DIR-615, ce are si el un discount de 13% din pret, platind doar 84.99 lei. Acest router wireless se intelege ca este mai putin performant fata de cel prezentat anterior, dar accesibil ca pret. Ca si caracteristici tehnici difera prin faptul ca are o viteza de transfer a datelor de 300 Mbps, dispune de 2 antene exterioare si nu are port USB. Cu un router wireless D-Link castigi o bicicleta! In concluzie trebuie sa retii, ca la cumpararea online a oricarui produs D-Link din aceasta campanie de reduceri de la eMag, esti inscris automat la tombola ce tine pina la data de 10 noiembrie 2015, unde poti castiga ca premiu, una din cele 10 biciclete de munte Cross, puse la bataie. Mult succes!

Alte campanii cu oferte si reduceri la eMAG:

    Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!  

ADD YOUR COMMENT