costume de baie deux-pieces

Costume de baie cu 30% mai ieftine!

Costume de baie acum aflate la reducere

Cum vara se apropie din ce in ce mai repede, o reducere de 30% la costume de baie e binevenita, asa ca e bine sa va bucurati de ea. Gasiti cu aceasta ocazie o gramada de modele de costume de baie in toate culorile posibile. Puteti opta pentru costume de baie intregi, costume de baie deux-pieces, cu slip clasic sau cu slip tanga, voi sunteti singurele care hotarati ce va avantajeaza.

Costume de baie pe toate gusturile

Preturile costumelor de baie variaza incep de la 70 de lei, ceea ce mis e pare destul de bine si ajung pana la … pana la cat va permiteti.

In cazul in care va faceti griji in ceea ce priveste faptul ca e posibil ca marimile sa nu se potriveasca, trebui sa stiti ca puteti inlocui costumele de baie in maxim 14 zile de cand ati primit efectiv pachetul. Si daca tot am adus vorba de livrare, trebuie sa stiti si ca la pretul costumelor de baie va trebuiti sa adaugati 18 lei, costul transportului. Transportul este gratuit daca cumparati produse in valoare de minim 199 lei, asa ca va sfatuiesc sa va strangeti toata gasca si sa faceti o mica economie si in plus sa va alegeti cu niste costume de baie grozave.

Va invit asadar sa va uitati peste aceasta oferta si sa va alegeti ceea ce credeti ca va avantajeaza. Spor la cumparaturi si nu uitati fiti istete: cumparati online!

vezi oferta

ADD YOUR COMMENT