Ceasuri smartwatch la eMag

Ceasuri smartwatch modele clasice!


Ceasuri smartwatch modele clasice!

Sa fii in pas cu moda nu inseamna sa dai un extra pret pe un ceas smartwatch de ultima generatie care nici macar nu ti se potriveste. De aceea vreau sa va prezint o campanie ce tocmai am descoperit-o la eMag si care este valabila timp de o saptamana, mai exact in perioada 02 iulie – 08 iulie 2015. E vorba de seria de ceasuri Withings Activite POP, care inglobeaza o tehnologie performanta adaptabila la propriul stil de viata, acesta fiind compatibil cu smartphone-ul tau si are un stil clasic si compact, el ramanand mereu la moda.

Ceasurile smartwatch, in ziua de azi, sunt dispozitive cu diferite functii necesare daca esti o persoana activa, motivandu-te sa faci miscare pastrandu-ti corpul sanatos, acesta te monitorizeaza chiar si in timpul somnului si te ajuta sa iti calculezi orele dormite. Consumul de energie ale acestor ceasuri smartwatch este extrem de scazut si nu ai de ce sa te ingrijorezi ca ramai fara baterie deoarece are o autonomie de pana la 8 luni, rezistent la apa si la temperaturi extreme.

Ceasuri smartwatch la eMag

Ceasul este atat de usor incat poate deveni nesesizabila prezenta lui la mana, dar te vei obisnui cu el incat vei dori sa il porti mereu, iar divertismentul va creste cu atat mai mult cand te vei intrece cu prieteni in aplicatia gadget-ului ce se bazeaza pe scorul adunat in timpul miscarii. Chiar daca nu sunteti fanii unor astfel de gadget-uri, e bine sa aruncati o privire asupra ofertei, pentru ca astfel de ceasuri smartwatch pot deveni oricand cadouri bine primite pe care le puteti ofer

Vezi oferta aici

Alte oferte care ar mai putea sa te intereseze

Reduceri la gadgeturi si accesorii >>> vezi aici

Reduceri la produse IT >>> vezi aici

Reduceri la telefoane >>> vezi aici

Reduceri la TV & accesorii >>> vezi aici

Reduceri la electrocasnice >>> vezi aici

Reduceri la fashion >>> vezi aici

Reduceri foto-video >>> vezi aici

Reduceri la produse auto >>> vezi aici

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

 


ADD YOUR COMMENT