Canon PowerShot SX400 cu 45% reducere!

Canon PowerShot SX400 la reducere! Doar la eMag!

Cea mai ieftina si performanta camera foto compacta! -Canon PowerShot SX400

Canon PowerShot SX400 este o minicamera versatila ce ar putea contribui la imortalizarea a celor mai frumoase calatorii si experiente de neuitat din viata ta. Intreaga familie se poate bucura de o calitate exceptionala si de imagini detaliate cu o asemenea camera foto performanta, dar totusi compacta. Cu ajutorul ei veti captura peisaje uimitoare datorita functiilor de stabilizare de care dispune Canon PowerShot SX400, acestea fiind spuse… chiar si cei cu adevarat incepatori pot realiza fara efort fotografii, dand impresia ca aveti cu voi un adevarat fotograf profesionist, pe numele lui: Canon PowerShot SX400.

Canon PowerShot SX400

Cel mai mic pret al camerei Canon PowerShot SX400 il poti gasi la eMag la doar 549,99 lei (Discount de 45%),  cei care deja si-au cumparat aceasta camera foto sunt si in continuare multumiti de produs si au afirmat un raport calitate-pret excelent, iar pentru persoanele care vor doar sa ,,surprinda clipa” Canon PowerShot SX400 este aparatul foto perfect, rezultatele fiind foarte bune.

Canon PowerShot SX400

Modul inteligent IS al camerei asigura imagini stabile in orice situatie, iar aceasta nu este singura functie inteligenta pe care o are, Canon PowerShot SX400 mai dispune si de zoom de pana la 60x de excelenta calitate, Face Detection Technology, efecte variate pentru mai multa creativitate, procesare DIGIC 4+ puternica si poti realiza filme HD extraordinare fara pic de efort (720p).

De ce vreau sa scot in evidenta camera Canon PowerShot SX400? Pentru ca este una dintre putinele camere digitale ultra-performante, bateria sa tine pentru aprox. 300 min de redare, 190 fotografii sau 260 fotografii in Modul Eco, functia de fotografiere continua face o poza la 0,8 secunde, poate fi selectat formatul imaginii dorit, este dotat cu bliţ de putere mare Canon HF-DC2, fotografiile se realizeaza la o calitate foarte inalta chiar si in conditii de iluminare scazuta, iar pretul cel mai scazut de pe piata al aparatului foto Canon PowerShot SX400 gasind-ul la eMag cu 549,99, garantat.

Masina de spalat vase Bosch

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

Pe langa reducerea la Canon PowerShot SX400, la eMag te-ar mai putea interesa si:

  1. Nokia Lumia 530
  2. Samsung Galaxy Core Prime
  3. Utok D45 Dual Sim
  4. Allview P7 XTreme
  5. Samsung Galaxy A3
  6. E-Boda Storm X450

ADD YOUR COMMENT