Camere video auto

Camere video auto la preturi exceptionale

Daca tocmai cautati camere video auto ieftine, atunci neaparat trebuie sa vedeti oferta celor de Techstar, care dupa parerea mea este peste tot ce am vazut pe piata la ora asta. Gasiti pe site-ul lor o multime reduceri la camere video auto, reduceri ce ajung in unele cazuri pana la 70%.

Daca nu sunteti in cautare de camere video auto, atunci trebuie sa stiti ca o astfel de camera va poate scoate din incurcatura atunci cand sunteti acuzat pe nedrept in trafic. E drept ca nu pot fi folosite in instante, insa va sunt foarte folositoare in cazul firmelor de asigurari.

Cei de la Techstar pun la bataie o gama larga de modele: camere video auto DVR 1080p, camere video auto duble si de asemenea camere auto video in oglinda.  Acestea din urma mi se par cele mai elegante, pentru ca nu iti incarca parbrizul cu inca un device.

M-am uitat pe site si am vazut ca cea mai vanduta dintre ele, este exact o camera video auto in oglinde model GeneralPlus L300. Asa ca am ales sa las mai jos un video ce demonstreaza capabilitatile acestui model

 

Spor la cumparaturi!

techstar

Perioada campaniei: in limita stocului

000

ADD YOUR COMMENT