Black Friday – Prinde valul 2 de reduceri

Ai scapat reducerile de la primele ore? Nu trebuie sa te ingrijorezi foarte tare. Aproape toate marile magazine vor tine Black Friday tot week-end-ul si nu doar atat, au promis ca vor reimprospata stocurile pe masura ce acestea se vor epuiza. Cel putin asa au promis, vedem noi daca sa tin si de cuvant.

In prima zi cele mai cautate si mai vandute articole sunt binenteles cele de in zona IT&C, insa tin aproape si magazinele din categoria fashion care anul asta au oferit reduceri substantiale, unele dintre ele iesind in evidenta prin discounturile mari afisate la inceputul campaniei. In aceasta zona ar trebui mentionati DeClub, Kurtmann, FashioUP, Depurtat si Vreaupantofi. Cel mai mic pret insa l-am vazut pa PPT, unde o pereche de blugi de dama erau vanduti cu 9.99 lei.

La IT&C nu a stralucit nimeni, poate Quick Mobile ar trebui mentionat cu ale lui reduceri la iPhone 6S. In rest toti au fost in aceeasi nota. eMag a venit cu o ga,a larga de produse, acoperind aproape orice nevoie, de la servetele umede pana masini si a reusit sa ne surprinda din nou cu vanzarea de monede si lingouri de aur, promitand si alte surprize pe langa aceasta. Tot eMag se lauda cu o vanzare de  48 400 de euro, fiind vorba de un Mercedes al cariu pret a fost redus de la 67 674.

Acestea fiind zise sa asteptam cuminti cu mana pe mouse si cardurile aproape valul 2 de reduceri, promise de marile magazine online.

ADD YOUR COMMENT