Apple Iphone 6

Apple Iphone 6 la reducere!

Apple Iphone 6 la reducere!


La eMag pretul lui Apple Iphone 6 Gold a scazut cu 630 lei!

Dupa cum bine ne-a obisnuit eMag, cele mai mari reduceri le-a afisat pana acum la telefoane mobile, iar astazi, tot la telefoane mobile, a lansat o oferta incendiara. Dupa ce QuickMobile zilele trecute a afisat cel mai mic pret la Samsung S6 Edge, eMag afiseaza acum cel mai mic pret la Apple Iphone 6 Gold.Apple Iphone 6

Pretul acestuia a scazut de la 3.999 lei la 3.469 lei, o reducere foarte mare pentru un asemenea device, avand in vedere ca este varianta Gold cu 64 GB. Apple iPhone 6 nu este doar mai mare, ci si mai bun din toate punctele de vedere: mult mai subtire, mai puternic, dar si mai eficient energetic. Un design uniform in care componentele hardware si software functioneaza in perfecta armonie, creand o noua generatie de iPhone, mai buna din toate punctele de vedere.

Apple Iphone 6 dispune de un ecran de 4,7 inch ce reda o experienta la o claritate uimitoare, noul Retina Display HD are un domeniu dual de pixeli pentru a permite o acuratete a culorilor in fiecare colt al ecranului. Asadar, filmele si fotografiile vor fi clare, chiar si din unghiuri largi de vizualizare. iPhone-ul te insoteste oriunde mergi, chiar si cand este soare puternic. Tehnologia Retina Display HD este imbunatatita astfel incat sa obtii imagine clare si cand porti ochelari de soare.

Apple Iphone 6

Apple Iphone 6 este de 3 ori mai bine vandut decat varianta 6 Plus si toate acestea din cauza marimii excesive al Iphone 6 Plus, Apple a dorit sa scoata acelasi telefon cu marimi diferite pentru a satisface poftele si nevoile tuturor cumparatorilor, insa lucrurile au luat o intorsatura neasteptata si Iphone 6 Plus a primit mai multe critici decat laude.

Asadar, fanii Apple cumpăra iPhone mai degraba pentru sistemul de operare iOS, care beneficiaza de aplicatii mai bine desenate si de o calitate mai buna decat a celor din Google Play Store, dar nu numai… Din punctul meu de vedere Apple Iphone 6 este compact, subtire, puternic si care atrage multe priviri, deci este un telefon cu mare priza la public si pe placul tuturor.

Apple Iphone 6

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

Pe langa reducerea la Apple Iphone 6, la eMag mai poti gasi reduceri la:

  1. Nokia Lumia 530
  2. Samsung Galaxy Core Prime
  3. Utok D45 Dual Sim
  4. Allview P7 XTreme
  5. Samsung Galaxy A3
  6. E-Boda Storm X450


ADD YOUR COMMENT