HTC U Ultra disponibil in Romania

50% reducere la Galaxy 6 si Note 4 – la quickmobile


Quickmobile isi asuma greseala facuta si vor onora comenzile!

Vezi detaliile de ultima ora!

Cu ocazia campaniei lansate de quickmobile, cu referire la weekend-ul reducerilor irezistibile sau asa zisul ”quickend”, pe 3 iulie 2015 intre orele 18:50 si 19:30 s-a produs o mica nebunie cand acestia au listat telefoane si tablete de top la jumatate de pret! Si da, produsele vor fi livrate la cumparatori, dar in limita stocului disponibil, asa cum era de asteptat. Initial retailerul a promovat reduceri doar la accesoriile Samsung si se pare ca avrut sa faca o surpriza clientilor lor reducand pretul si la unele gadgeturi la moda. Din viteza a iesit insa o mare brambureala pentru ca pe langa accesoriile Samsung, s-au putut cumparat si gadgeturi dupa cum urmeaza:

  • Galaxy S6 – 15buc; Pret intreg: 2849,9 ; pret redus: 1424,95 lei
  • Galaxy S6 Edge – 15buc; Pret intreg: 3999,9 ; pret redus: 1999,9 lei
  • Galaxy Note 4 – 10buc; Pret intreg: 2799,9 ; pret redus: 1349,9 lei
  • Tab S 8.4″ – 10 buc; Pret intreg: 1499.9 lei ; pret redus: 749.95 lei

Quickmobile

Astfel de greseli se mai intampla, au patit-o si cei de la eMag anul trecut de Black Friday si ca si eMag-ul , conducerea site-ului a hotarat sa onoreze doar o parte din comenzi, fiind prioritare comenzile realizate prin plata cu cardul. Nu se stie insa daca nu cumva, greseala a fost intentionata si folosita in scop de marketing, iar accesoriile Samsung care initial au fost scoase la reducere e posibile sa fi fost folosite pe post de „Cal Troian”. Oricum ar fi, cativa norocosi se vor bucura de un Black Friday in iunie, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Iar norocosii au ajuns pe pagina celor de Quick Mobile prin intermediul site-ul nostru sau a paginii noastre de Facebook, ne vom bucura si mai mult.

Asadar, lasand aceasta eroare la o parte, pana duminica seara te poti bucura de reduceri importante. ,,Starurile” promotiei sunt:

In plus toate accesoriile Samsung beneficiaza in continuare de 50% reducere. 

Vezi oferta aici

Spor la cumparaturi si nu uita: fii istet, cumpara online!

Alte oferte care ar mai putea sa te intereseze:

Reduceri la tablete >>> vezi aici

Reduceri la telefoane >>> vezi aici

Reduceri la gadgeturi >>> vezi aici

Reduceri la smartwatch >>> vezi aici


ADD YOUR COMMENT